Charles Napier > Bridge to English Elementary 2. Kitap |
![]() İstanbul, 2005, 14 x 20 cm, 144 sayfa, Türkçe, Karton Kapak.
|
Bridge to English Elementary 2. Kitap
Kategori : Dilbilim > İngilizce Sözlükler, Dilbilgisi, Konuşma Kılavuzu >
Yazar : Charles Napier Yayınevi : Alfa Basım Yayım Dağıtım Bu kitap kayıtlı kitapçılarımızda bulunmamaktadır... Sponsorlu Bağlantılar |
|
Bu kitap İngilizce öğrenmek isteyen Türk öğrenciler için özellikle yazılmış A Bridge to English kurs kitapları serisinin ikinci kitabıdır.
Yeni kelimeler ve deyimler ile birlikte İngilizcede en çok kullanılan gramer kurallarını öğrenmenizi amaçlayan bu kitap, pek çok konuşma pratiği de içermektedir. Kitabın her iki yazarı da ana dilleri İngilizce olan,30 yılı aşkın İngilizce öğretmenliği birikimine sahip profesyonel eğitmenlerdir. Greg, Suudi Arabistan ve Japonyada, Charles ise İsveç, Tunus, Mısır ve Yunanistanda öğretmenlik yapmışlardır.1996dan beri Türkiyede çalışmakta olan yazarlar aynı zamanda The Language Academynin de kurucuları arasındadırlar. |
|
|
|
TRkitap.com birçok yayınevi ve online kitap alışveriş sitesinden kitap bilgilerini, kitap özetlerini ve fiyatlarını tek bir sitede size sunarak, en ucuz fiyatla kitap siparişi yapmanızı sağlar. Bridge to English Elementary 2. Kitap için listelenen fiyatlar ve kitap kapak resmi sadece bilgilendirme amaçlı sunulmuş olup, bu verilerdeki hatalardan sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir. Alfa Basım Yayım Dağıtım, Bridge to English Elementary 2. Kitap isimli kitabın tüm telif ve yayın haklarına sahip olup, sitemizde ekitap veya kitap özeti sunulmamaktadır. Bridge to English Elementary 2. Kitap isimli kitaba ait metinler kitap incelemesi olup, tanıtım amaçlı kullanılmıştır. Rehberimizde yer alan bütün marka ve isimlerin hakları ilgili firmalara ve yayınevlerine aittir.
|